Op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren in Mechelen tegen een scherpe prijs?

Vraag nu een GRATIS en vrijblijvende offerte 

Verbeter de isolatiewaarden van uw huis in Mechelen

Zoals u weet spelen ramen een belangrijke rol in de isolatiewaarde van je huis. Maar wist u dat het niet enkel de beglazing maar ook de profielen zijn die de isolatiewaarde van een raam bepalen? Het is daarom belangrijk dat u een ervaren partner met jaren ervaring kiest om u bij te staan in het maken van de juiste keuze.

Alle types van de beste merken.

Wij leveren en plaatsen zowel aluminium, pvc als houten ramen tegen de beste prijzen. Vergelijk onze prijzen gerust met andere leveranciers, we zijn zeker dat we de beste prijs kunnen garanderen.
Alle onze ramen genieten van 10 jaar garantie zodat u op beide oren kan slapen. Vul ons formulier in voor een gratis offerte

  1. Vul eenvoudig ons formulier in en laat ons weten wat u wenst.
  2. Wij leveren een gratis offerte tegen een scherpe prijs.
  3. Voor u het weet kan u genieten van uw nieuwe ramen en deuren.
ramen en deuren

Een familiebedrijf met 25 jaar ervaring

ramen en deuren

RamenenDeurenCenter.be werkt samen met een familiebedrijf met 25 jaar ervaring. Kom gerust eens kijken in onze showroom als u onze ramen en deuren zelf wil bekijken of u meer informatie wil vragen aan onze experts.

Wij zijn actief in..

Wij leveren onze diensten in en rond de volgende gemeenten:
Vlaams-Brabant:
Keerbergen,
Boortmeerbeek, Haacht, Rotselaar en Aarschot
Antwerpen:
Bonheiden, Heist-op-den-Berg, SchriekPutte, Mechelen en Herentals


Wat onze klanten zeggen


Super vriendelijke mensen die het niet te veel vonden om mijn vele vragen rustig te beantwoorden 🙂 Ben nogal een twjifelaar maar ze hebben mij alle voor- en nadelen van elk type raam rustig uitgelegd. Top service!

Anita Houben, Keerbergen

Na lang vergelijken hebben mijn vrouw en ik besloten om onze ramen te laten vervangen door de mensen van ramenendeurencenter. Ze waren niet alleen de goedkoopste maar hun factuur vond ik ook het meest gedetailleerd.

Dirk Casteels, Haacht

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over Steve en Jacky. Afspraken werden steeds nageleefd en ze hebben ook na de plaatsing alles terug mooi opgeruimd zoals het hoort. Ondertussen heb ik ze ook bij mijn broer langsgestuurd en ook daar hebben ze uitstekend werk geleverd.

Lieven Verbinnen, Heist-op-den-Berg

Goede service en een pak goedkoper dan de andere offertes die ik heb ontvangen.

Gertrui Verelst, Schriek
* Verplichte velden
* Verplichte velden